top of page
Wine Toast

Join the club

NYHETER | VINPROVNINGAR | INSPIRATION

Välkommen att bli medlem i Samplex Vinklubb. Det är helt kostnadsfritt och som medlem får du vårt nyhetsbrev med information om nyinkomna viner, leverantörer, inbjudningar till vinprovningar och andra event mm. En del leverantörer har väldigt liten produktion och kan därför bara erbjuda begränsade volymer, men är man med i vinklubben så riskerar man inte att missa ens de mest exklusiva släppen.

Förhoppningsvis kan vi hjälpa till att inspirera till nya trevliga upplevelser inom vinområdet, och så småningom även inom matområdet. Vi delar inte våra adresslistor med någon annan part så du behöver inte vara orolig för att få skräppost eller annan irrelevant reklam.

Senaste Vinprovning

Inbjudan – Vinprovning med Villa Mangiacane, Chianti Classico, måndagen den 17/10!

Efter ett uppehåll på några år så har vi återupptagit samarbetet med kvalitetsproducenten Villa Mangiacane i Chianti Classico, och vi har nu det stora nöjet att välkomna vinmakaren Antonio Spurio och Margherita Romagnoli för en gemensam vinprovning hos oss på Pipersgatan 9, Stockholm.

Under kvällen kommer vi att prova de fyra röda viner som vi importerar (de har prel releasedatum på Systembolagets beställningssortiment den 12/10), och som vanligt serverar vi lite lämpligt tilltugg till dessa. De fyra vinerna ligger i prisspannet 176-298 kronor och består av idel +90-poängare.

Kvällens Chianti Classico-viner:
2018 Chianti Classico DOCG

2017 Riserva Chianti Classico DOCG

2017 Gran Zelezione Chianti Classico DOCG
samt en ‘Supertoscanare’ (IGT Toscana):

2017 Aleah (100 % Merlot)

Plats: Pipersgatan 9, Stockholm
Datum/tid: 17 oktober kl 18.30
Anmälan: Skickas med e-post till info@samplex.se 
Kostnad: 495.- per person (att betalas på bg 5677-1678 när ni fått bekräftelse om plats)

Vi har ett begränsat antal platser i vår lokal, så det är först till kvarn som gäller.

Chianti_classico_VM_1.jpeg

Senaste Nyheter

bottom of page