Om oss

KVALITETSVINER

“Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika, varifrån vi noggrant väljer ut viner med fokus på kvalitet och karaktär. ”

samplex-personal.jpg

Sedan 1991 >

Samplex - House of Wines är specialiserade på import av champagner och viner av god kvalitet. Inte nödvändigtvis bara dyra viner, men definitivt alltid prisvärda. Vi prioriterar kvalitet framför kvantitet och provsmakar många viner innan vi bestämmer oss för att importera ett nytt märke.


Vi väljer attraktiva områden och fokuserar på viner med kvalitet och karaktär; både stiltypiska för en viss region, men också unika och ovanliga.


De flesta champagnehus och vingårdar som vi arbetar med har vi själva besökt och därigenom skapat goda relationer med vinmakarna och deras team, vilket borgar för kvalitet och förståelse för deras hantverk och kunnande. Utbudet finns i huvudsak på Systembolagets beställningssortiment samt på väl valda restauranger och klubbar.

KVALITETSVINER 

UTVALDA MED OMSORG

HOUSE OF WINES

Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika. Vi väljer noggrant ut viner med fokus på kvalitet och karaktär, och vill kunna stå för allt som vi levererar.

  • Twitter
  • Facebook

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

ADRESS

OXTORGET 3 A

111 57, STOCKHOLM​

SWEDEN

E-POST

TELEFON

+46 70 480 7616

© 1991 - 2021 SAMPLEX AB