Cavas Roger Goulart

Barcelona - Spanien

Sedan länge har Roger Goulart producerat långlagrad Cava. Lagringstiderna överskrider med råge de krav som är uppställda för som gäller för ursprungsbeteckningen Cava.

En ’Reserva’ Cava måste ha lagrats i minst 15 månader och en ’Gran Reserva’ Cava måste lagras i minst 30 månader. Roger Goulart lagrar sina ’Gran Reserva’ Cavas (Grand Cuvee) i minst 36 månader, och alla ’Reserva’ i 18 till 30 månader.

Grunden för Cavas är vinerna som endast görs på finaste urvalet av druvor från de bästa produktionsområdena. Den höga kvalitet på råvaran borgar för rätt syra i deras Cava. Buteljering inför den andra fermenteringen i flaskan i absolut rätt ögonblick och en perfekt balanserad tirage, säkerställer den höga kvalitet.

Vinet lagras sedan på sin jästbädd i underjordiska och optimalt tempererade (14-15°C) källare intill de är klara att degorgeras, korkas om och skickas till kunder över hela världen.

Läs mer på 

KVALITETSVINER 

UTVALDA MED OMSORG

HOUSE OF WINES

Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika. Vi väljer noggrant ut viner med fokus på kvalitet och karaktär, och vill kunna stå för allt som vi levererar.

  • Twitter
  • Facebook

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

ADRESS

OXTORGET 3 A

111 57, STOCKHOLM​

SWEDEN

E-POST

TELEFON

+46 70 480 7616

© 1991 - 2021 SAMPLEX AB